بزرگترین مرکز تولید سنگ نمک برای پخت غذا، کباب پز سنگ نمک، سنگ نمک آشپزی، سنگ نمک گریل، برای اطلاع از قیمت سنگ نمک آشپزی تماس بگیرید.
خواص تخته گوشت سنگ نمک
سنگ نمک برای پخت غذا می تواند کاربردهای بسیار متنوعی داشته باشد. سنگ نمک فقط به عنوان یک چاشنی در غذا استفاده نمی شود بلکه می توان از سنگ نمک به عنوان یک ظرف پخت و سرو غذا استفاده کرد. تخته سنگ نمک می تواند یک تجربه بی نظیر در آشپزی برای همه رقم بزند. از جمله مهمترین خواص تخته گوشت سنگ نمک برای طبخ غذا عبارتند از:
۱- پخت غذا روی تخته های سنگ نمک باعث ورود انواع مواد معدنی و مغذی مفید مانند آهن، پتاسیم، کلسیم و منیزیم به غذا می شود؛ به همین دلیل طعم خوش و خواص غذا افزایش پیدا می کند.
۲- هنگام پخت غذا روی این تخته نیازی به نمک زدن به غذا نیست و غذا به مقدار کافی نمک جذب می کند؛ امکان پخت غذاهای رژیمی مانند غذاهای کم روغن و کم نمک روی این تخته وجود دارد؛ در نتیجه پخت غذا روی این تخته باعث سالم تر شدن غذا می شود.
۳- پخت روی تخته گوشت برای افرادی که ناراحتی های گوارشی مانند رفلاکس معده و زخم معده دارند بسیار مناسب است.
4-آشپزی روی این تخته سنگ ها باعث میشود که بدن از نظر میزان الکترولیت، PH، سطح آب درون و برون سلولی و مزاج در حالت تعادل قرار بگیرد.
5-سنگ نمک می تواند مدت زمان بیشتری حرارت را در خود نگه دارد به همین سبب غذا سریعا سرد نمی شود و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
6-یکی دیگر از مهم ترین ویژگی های تخته سنگ نمک این است که آنتی باکتریال است و میکروارگانیسم ها نمی توانند در سطح این تخته سنگ رشد کنند؛ به همین سبب غذایی که تولید میشود از نظر بهداشتی مورد تایید است و حتی برای سرو غذاهای سرد مناسب است.
تولید کننده سنگ نمک برای پخت غذا
تولید کننده سنگ نمک برای پخت غذا، سنگ نمک های تخته ای را که از دل معادن استخراج می شود؛ خریداری می کند. این سنگ ها با استفاده از دستگاه های برش مخصوص در ابعاد مختلف برش داده میشوند. سپس با استفاده از دستگاه های صیقل سطح آنها صیقل داده می شود. بهترین سنگ نمک برای پخت غذا، سنگ نمکی است که تولید کننده به خوبی لبه های آن را برش داده باشد و لبه های آن حالت تیز نداشته باشد.
صیقل دادن تخته نیز باعث می شود سطح سنگ نمک کاملاً صاف باشد و غذاها به صورت با کیفیت روی آن طبخ شوند. سنگ نمک برای پخت غذا نباید هیچ گونه ترک خوردگی داشته باشد و همچنین در برابر حرارت مقاومت خوبی داشته باشد.
نحوه آشپزی روی سنگ نمک
سنگ نمکی که برای پخت غذا مورد استفاده قرار می گیرد باید روی شعله کم و یکنواخت قرار بگیرد. بعد از اینکه سنگ نمک به آرامی گرم شد؛ چند قطره روغن روی سنگ نمک ریخته شده و مواد غذایی به آرامی روی آن تفت داده می شود. با همین روش می توان انواع غذاهای دریایی، غذاهای گوشتی و انواع سبزیجات را گریل کرد.
سنگ نمک برای پخت غذا باید تخلخل بسیار پایینی داشته باشد و قابلیت جذب رطوبت را نیز داشته باشد. این دو ویژگی باعث می شود که غذا زیاد شور نشود و طعم بی نظیری بگیرد.